Despre Expomob

Expomob Suceava s-a infiintat in anul 2008 avand drept fundament experienta si portofoliul generos al unei echipe tinere, inovatoare si entuziaste, specializata in mobila la comanda.

Scopul nostru este sa cream produse personalizate, adaptate fiecarui client, deoarece fiecare dintre noi trebuie sa ne simtim acasa... "ca acasa". Si ce poate fi mai placut decat sa fim intampinati acasa de o mobila exact pe gustul nostru, exact cum am visat-o? Analizand cu atentie cererile clientilor nostri, creionam impreuna cu acestia caracteristicile mobilei pe care si-o doresc. Produsul final va imprumuta din personalitatea si stilul de viata al clientului incadrandu-se perfect in spatiul cel mai drag noua: casa, o casa mobilata cu o mobila facuta la comanda, realizata pe gustul dvs.

Trimite-ne schita ta

Masurati spatiul unde va fi amplasat mobilierul, abateriile de cativa cm urmand a fi corectate la masuratorile finale de catre reprezentantul Mobila-Online.ro

Realizati o schita simpla in care este specificata lungimea, inaltimea si adancimea totala a mobilierului dorit.

Ne puteti trimite schita prin fax, folosind formularul de contact sau prin e-mail la adresa office@expomob.ro.

Vino in magazinul Expomob

Ne faceti o vizita in showroom-ul nostru din Suceava situat in adresa unde un reprezentant al firmei noastre concepe o schita impreuna cu dvs., va prezinta toate accesoriile si materialele disponibile in vederea luarii celei mai bune decizii conform necesitatilor dvs.

Apeleaza la un consultant

Un consultant specializat se va deplasa la domiciliul/sediul dvs. pentru a masura spatiul disponibil, a va prezenta accesoriile si materialele disponibile, a va consilia si a realiza impreuna cu dvs. schita mobilierului dorit.

Cu ocazia vizitei la domiciliul/sediul dvs., consultantul nostru va pregateste oferta, incheie contractul si toate actele necesare lansarii comenzii. Odata cu incheierea contractului se achita un avans echivalent cu 50% din valoarea totala a comenzii.